Csapatunk

Ismerj meg minket!

Csapatunk

A jó munkához nem csak idő, hanem egy igazán jó csapat is kell. A Tóth család álmai megvalósításához igazán lelkes, lokálpatrióta, a helyet és a természetet tisztelő szakemberekre talált.

Dr. Tóth Béla

Alapító tulajdonos

Dr. Tóth Béla alapító, tulajdonos sebész orvosként ahogy a munkájában, úgy a borászat létrehozása és menedzselése során is képviseli a magas igényeket, ami garancia a magas minőségre is.

Ifj. Kamocsay Ákos

Borász

A borászati feladatokért ifj. Kamocsay Ákos felel nálunk, akinek története egy igazán szerethető, szakmai életút, tele családi inspirációval, a borászat iránti elhivatottsággal. Borász édesapja révén már gyerekként a móri pincék és szőlősorok között belecsöppent a szőlőművelés és borkészítés világába, és a szüretek hangulata is magával ragadta. 2020-ban immár fiatal szakemberként egy véletlen folytán találkozott dr. Tóth Béla tulajdonossal, és hamar kiderült, hogy szakmai elképzeléseik, a minőség iránti elhivatottságuk mentén együtt alakíthatják a TÓTHBORBIRTOK borait és sikertörténetét.

Horváth Farkas Péter

SZŐLÉSZ

Aki a szőlőtőkék életritmusára hangolja mindennapjait, aki velük ébred, napjainak nagy részét köztük tölti. Aki szinte gyermekeként óvja és nevelgeti őket. Borászatunk egyik kulcsfigurája, aki szerénységével, egyenes jellemével, a természet, a növények és a szabad levegő szeretetével olyan értéket képvisel, amit mi magunk is át szeretnénk adni minden csepp borunkkal. Péter agrármérnökként végzett a Széchenyi István Egyetem mosonmagyaróvári karán. Véletlenszerűen került a szőlőtőkék közé 2014-ben, szőlész-borász képesítést már ekkor, a munka mellett szerezett. Feladata a szőlőültetvény folyamatos gondozása: az évszaknak megfelelően szervezi a munkálatokat, irányítja a szőlőművelést a metszéstől a zöldmunkákon át a szüretig.

Dr. Jakab Petra

Kommunikáció, PR

Petra egy kommunikációs ügynökség vezetőjeként felel a TÓTHBORBIRTOK PR és kommunikációs feladataiért, veszi ki a részét a rendezvények szervezéséből is. Kommunikációs és turisztikai szakemberként vallja, hogy amit ismerünk, azt megtanuljuk becsülni, szeretni. Ezt a szeretetet pedig a magas minőséget képviselő TÓTHBORBIRTOK esetében könnyű és rendkívül szerethető feladat továbbadni!

Burányi Lilla

Rendezvény, gasztronómia

Lilla gasztronómiai szakemberként fiatal kora ellenére évtizedes tapasztalatokat szerzett a magyar hoteliparban, vendéglátásban, széleskörű nemzetközi tapasztalatokra pedig közel 10 éves spanyolországi munkája alatt tett szert. A munka iránti alázata, örök mosolya és pozitív hozzáállása, kedves lénye még a borús napokon is napsütést hoz a szőlőnkbe. Borbirtokunk turisztikai és gasztroegységének leendő vezetőjeként fogadja majd hozzánk betérő vendégeket.

Énekes Hajnalka

Birtokvezető asszisztens

Hajni egy örökmozgó kisfiú boldog anyukájaként a bankszektort cserélte le birtokvezető asszisztensi feladataira. A végtelenségig precíz, alapos munkavégzése megkönnyít minden adminisztrációs nehézséget, kezei között minden kanyargós út kiegyenesedik előttünk céljaink felé.

Hartai Balázs

Grafika

Balázs mögött immár másfél évtizedes szakmai múlt jelzi, hogy grafikai munkáink jó kezekben vannak. Az 5 éves külföldi grafikus, illetve dekoratőri karrierje során több neves világcéggel is együtt dolgozott, így van hová nyúlnia inspiráció terén. Számára minden tervezési feladat igazi örömmunka, mert azzal foglalkozhat, amit igazán szeret.

Erős Gábor

-

Infók hamarosan